Om oss

Vi är Ramklar

Ramklar skapades av personer med gedigen erfarenhet från optikerindustrin. Trots det stora utbudet av svenska glasögonåterförsäljare insåg vi att det saknades en självklar destination för dem som prioriterar stilrika bågar och ett brett urval av alternativ.
Vi förstår att glasögoninköp kan vara en utmaning, särskilt om du har svårt att hitta bågar i din storlek. Därför vill vi göra din köpupplevelse så njutbar som möjligt. Vi tror nämligen att att skaffa nya glasögon ska vara ett rent nöje, inte ett besvär.

Varför Ramklar

Inga Överaskningar

Transparens

Med vår tydliga och öppna kommunikation strävar vi efter att ge dig en fullständig inblick i vårt sortiment och våra priser – allt utan att du behöver besöka vår fysiska butik. Två gånger om året, under vår och höst, uppdaterar vi med de nyaste modellerna. Fram till nästa kollektionslansering ser vi till att dessa nyheter alltid finns tillgängliga för provning i butiken och att lagerstatus ständigt uppdateras på vår webbplats.

Våra Glas

Ledande Leverantörer

Vi erbjuder synundersökningar utförda av legitimerade optiker med gedigen erfarenhet. När det gäller ditt seende prioriterar vi alltid kvalitet och precision. Därför samarbetar vi med ledande varumärken som Hoya, Ray-Ban och Oakley för att säkerställa att dina glas möter högsta standard.

UPPTÄCK VÅRA GLAS OCH PRISER
Våra Bågar

Starka Varumärken

I vår butik satsar vi enbart på välkända varumärken. Det ger dig som kund tillgång till glasögon med innovativa lösningar och trendiga kollektioner. Majoriteten av våra bågar och glas är tillverkade i Europa, vilket säkerställer höga kvalitetsstandarder och en mer hållbar produktion.

UPPTÄCK ALLA GLASÖGON